Team Deals

header_login_header_asset

Veelgestelde vragen

Team Deals: exclusieve kortingen via Tempo-Team

Gerenommeerde merken en bekende pretparken stellen hun producten en diensten ter beschikking tegen uitzonderlijke voorwaarden. Het gebruik van de Team Deals voordelenwebsite is gratis als Tempo-Team medewerker: uitzendkrachten, huishoudhulpen en professionals.

Hoe krijg ik toegang tot de Team Deals kortingen?

Bij een eerste bezoek aan de voordelenwebsite is een registratie vereist. Hiervoor dient u op de registratiepagina de gevraagde gegevens in te vullen. Na voltooiing van de registratie, sturen wij u een activeringscode naar het opgegeven e-mailadres. Na het invoeren van deze code, is uw toegang actief en kunt u zich aanmelden met het e-mailadres en het wachtwoord, opgegeven tijdens de registratie.

Ik ben mijn wachtwoord vergeten, wat moet ik doen?

Op de aanmeldpagina kan u een nieuw wachtwoord aanvragen via de link "Wachtwoord vergeten?" (links onderaan in de grijze kader). Hier dient u uw e-mailadres op te geven dat u hebt gebruikt tijdens de registratie. Vervolgens sturen wij u per e-mail een code, waarmee u uw wachtwoord opnieuw kunt instellen.

Mijn e-mailadres is gewijzigd, wat moet ik doen?

Gelieve ons een bericht te sturen via het contactformulier of per mail via support@benefitsatwork.be met onderwerp “Wijziging e-mailadres” en wij passen dit graag voor u aan.

Hoe kan ik gebruik maken van de kortingen?

De website is beschikbaar op elk toestel met internetverbinding (desktop computer, laptop, tablet, smartphone). Geef hiervoor de URL "teamdeals.benefitsatwork.be" in en log in met het e-mailadres en het wachtwoord dat u hebt opgegeven tijdens de registratie. Bij elke aanbieding staat beschreven hoe u uw korting kan gebruiken. De kortingswijze kan verschillen bij ieder voordeel: online met een promocode op een webshop, door het tonen van een kortingsbon in een winkel, via een online ticketshop, etc.

Komen er ook nieuwe voordelen bij?

Regelmatig vullen we het programma aan met nieuwe kortingen. Schrijf u in voor de maandelijkse Team Deals nieuwsbrief en mis zo geen enkel voordeel. In- en uitschrijven voor de nieuwsbrief kan steeds in uw profiel.

Wat doen jullie met de gegevens die ik opgeef?

De gevraagde gegevens worden door ons, corporate benefits benelux, uitsluitend gebruikt voor de weergave van de website en diens functionaliteiten. De gegevens zijn onderhevig aan de bepalingen inzake gegevensbescherming en zijn niet toegankelijk voor derden. Onze website gebruikt cookies. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze Privacy & Cookie Policy.

Hebt u nog verdere vragen?

U kan ons contacteren via het contactformulier of per mail via support@benefitsatwork.be. Gelieve per mail steeds "Team Deals" mee te geven.